real madrid tröja barn, billiga fotbollströjor
نوشته شده توسط : malinda9n

vans sade att han var orolig för att tillbakadragandet av sponsorer kan äventyra zlatan tröja byggandet av en ny monter på Oldham och orsaka jobb äventyras.

Spekulationer om den hotande affären hade ronaldo tröja ökat sedan det framkommit på söndag avsaknaden av likvida medel sida hoppades att underteckna den tidigare Sheffield United-spelare, gnistor en ny real madrid tröja barn våg av debatt om moral hans återkomst till spelet.

Trots sponsorer inklusive Mecka, Nandos, Zen Office och Verlin Regnvatten lösningar säger att de skulle bryta billiga fotbollströjor sina förbindelser om han undertecknade, verkade Oldham fast beslutna att trycka på tills torsdag dramatiska helomvändning.

'Hela frågan har delat opinionen och klubben har satts under outhärdlig press som ett resultat', säger Oldham vd, Neil Joy. 'Genom att följa förfarandet kunde ha placerat betydande ekonomisk press på klubben och fortsatte att vara en splittrande inverkan. Som en konsekvens affären inte kunde gå vidare. '

Joy hävdade hot hade riktats mot direktörer, fläktar och sponsorer, även om Greater Manchester Polisen sade några officiella klagomål hade inkommit.





:: برچسب‌ها: billiga fotbollströjor ,
:: بازدید از این مطلب : 591
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 مهر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: